победителят в Гласът на България Атанас Кателиев от Варна. Първата седмица

...
победителят в Гласът на България Атанас Кателиев от Варна. Първата седмица
Коментари Харесай

Победителят в Гласът на България: Едва когато усетих мириса на липи и море във Варна, се почувствах щастлив!

 спечелилият в " Гласът на България " Атанас Кателиев от Варна. 

" Първата седмица след финала на " Гласът на България " всички ме питаха: " Как се чувстваш, радваш ли се? " Зарадвах се същински, когато слязох от рейса, усетих по какъв начин на всички места мирише на липа и на море и тогава за първи път същински се почувствах щастлив, когато се прибрах. Това, което ме научи сцената на шоуто е, че човек би трябвало повече да има вяра и да наподобява по-уверен в себе си.

С музика започнах да се занимавам в пети клас. Отнякъде пристигна едно предпочитание да изсвирвам на гайда и по този начин пет или шест години свирих на гайда, ходех по състезания. След това в университета нещата затихнаха, музиката мина на назад във времето. До преди година, когато още веднъж стартира да се занимавам с музика, само че този път да пея. За гайдата не, че не остава време, само че по-скоро ми е неловко да изсвирвам в жилището, с цел да не трежова съседите, знаете гайдата не е от най-тихите принадлежности. Относно въпроса ви по какъв начин по този начин трима варненци стигнахме до финала от общо четирима, ние се шегувахме в екипа, че в случай че не беше Варна, този формат мъчно щеше да стане тази година. Всичко е въпрос на някакъв шанс. Защото измежду участниците, които останаха за лайфа бяха единствено супер реализатори, нямаше един слаб.

Изборът на публиката и нейните благосклонности бяха решаващи. Тайно се надявах на финала да изпея една ария на Бритни Спиърс, само че знаех, че с песента, която ми избра публиката, бих издаден повече.

Питате ме какво става със занаята, който имам? Не съм влизал в работилницата от два месеца и половина. Само с музика се занимавам сега. Вече работя върху нова ария. Още на четвъртия ден след привършване на " Гласът на България " започнах да повеждам диалози с хора, които пишат текстове и музика и се надявам до месец и половина да излезе първото ми парче. Вярвам в някои неща, които се случват и имам вяра, че ще върша концерти и хората ще се радват.

Надявам се, че имам своя ангел пазител, само че човек не би трябвало да разчита на външни неща, а да работи крепко, с цел да се случват нещата. За лятото ще бъда във Варна, само че през зимата евентуално ще би трябвало да поработвам в София. Искам да благодаря на всички за поддръжката, в случай че не бяха тези хора към момента щях да диря своя фокус. Вече мисля, че съм го намерил ", показа за медията ни надареният чаровник от Варна.

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР